Tuesday 5 January 2010

DEAD ELVIS, BLUES TRASH CABARET

Tonight it's time for the Blues Trash Cabaret at Lepakkomies! The special guest for the night is Dead Elvis, a perhaps somewhat creepy but rather brilliant act I sadly missed last year - but now it's time to repair the damage! And that will be done with a whole lot of shaking some crazy psychobilly a go-go in between the bands.

Thanks for the nice comments to my small competition in the previous post! But don't forget to leave me your email if your name does not link to a website or blog, otherwise I don't know how to reach you if you win!

5 comments:

Cristina said...

Really nice design!!

Miss Holmes said...

i love dead elvis!
have a good night

pumps & luiers said...

looks great - wish I could come a take a look!

Anonymous said...

Moi, täytyy sanoa että R-A-K-A-S-T-A-N tyyliäsi! Itse yritän hakea inspiraatiota 40-/50-luvun pukeutumisesta ja hiustyylistä mutta vielä on välillä vähän hakusessa :) Olen lukenut blogiasi melko vähän aikaa, mutta voin jo nyt sanoa että toimit kyllä minulle innoittajana pukeutumisessa!:)Välillä mietin että "no voinko nyt näyttää näin pyntätyltä ja naiselliselta arkipäivänä koulussa?" mutta aina kun mietin ja luen blogiasi niin ajattelen että so what, minähän pukeudun juuri sillä tavalla kuin haluan! Kiitos tahattomasta rohkaisusta :)

Maiju

The Freelancer's FashionBlog said...

Maiju : oi, kiitos itsellesi :)