Monday 22 March 2010

BURLESQUE BACKSTAGE

Kalani.

Make up.

Posing.

Last week I performed at the launch party for an on-line casino that just landed in Finland. Held a ta place I might not perform at or visit on a normal night, I was warming up for Miss Exotic World 2009 Kalani Kokonuts from Las Vegas, and it was fun. Where the burlesque I (we) do is perhaps more funny and tongue-in-cheek her Vegas style was more about glitter and glamour, but I think it's a good thing to give the audience various slices of the burlesque cake. And Kalani was such a darling!

16 comments:

Anonymous said...

You both look stunning!

The Black Opal said...

You look amazing! And you are right, it is best to give the audience variety.

Olivia Rouge said...

Ihanaa että rikoit tän kauhujutun että burleskissa ei voi esiintyä kukaan, onneks sinä esiinnyit beibe <3 ja hei missä seurassa! wooh!

Miss 1949 said...

Love your hair and wow is her costume gorgeous.

♥Darla

Tifa said...

Ååh , älskar Kalani! Så trevlig och sjukt duktig! Hade varit kul att se er båda!

Rosie Unknown said...

Wow, you both look so amazing! I would love to see one of your shows.

Suzy said...

Two very beautiful ladies! What a lucky audience ;)

Cat said...

Gorgeous! I love the big, fluffy blue boa and those tassels...awesome!

Fiona Timantti said...

Onko se siis ihan ok mesta? Olin vähän eri luuloissa ihmisten viboista ton paikan suhteen... :o

The Freelancer's FashionBlog said...

Olivia Rouge : kiitos juu, mutta sehän ei ollu ravintola joka mut sinne pyys vaan ohjelmatoimisto. Eli en usko että mut ois sinne pyydetty jos ois ollu kyseessä normi-ilta, ja kyllä mä aluks sanoin etten usko että konseptimme sinne sopii mutta se PR-heebo vakuutti että kyllä käy :)

Fiona Timantti : en oikein osa sanoa millainen se mesta on mestana, koska kyseessä oli ykitysbileet jotka piti ensin järjestää muualla mutta siirrettiin sinne. Kyllähän siellä ois mahdollista vetää kaikki ne showt mitkä ei mahu mihinkään muualle, ja vaikka roikkua katossakin. Et puitteet kyllä on.

The Freelancer's FashionBlog said...

Nii ja Olivia mun mielest se oli mylös hyvä juttu mennä sinne ja näyttää millaista burleskia täällä vedetän, ja ettei oo olemassa paikkoja missä ei vois esiintyä! Vaikka se Sedu ei kyllä siellä paikan päällä ollukkaan :D

Bucca said...

you both look amazing xox

Helga said...

Looking very hot!!!

Dotti said...

The pictures are great, Ulrika. The colours, the light, all that glamour and glitter...

Anonymous said...

Kalani on kyllä nätti ja osaa esiintyä, mutta ite jotenkin vierastan sitä, että nainen on leikellyt itseään niin paljon. Silikonit ja poistellut makkaroita sieltä täältä jne. Ja kannattaa plastiikkakirurgiaa niin näkyvästi. Tykkään enemmän suomalaisten meiningistä jossa ollaan rehellisesti sellaisia kuin ollaan.

Mutta se nyt on taas vaan yksi mielipide.

The Freelancer's FashionBlog said...

Anonyymi : Juu, oon samaa mieltä - tai toki mielestäni saa tehdä omalle ulkonäölle mitä haluaa. Mutta en kyllä ymmärrä miksi on pitäny noin järkyttävän isot kookospähkinät itelleensä laittaa ;)